Kan mail niet openen op tablet.


Mijn mail werkt perfect op de PC.

.

Mijn mail werkt perfect op de PC. Sinds gisteren kan ik op android alleen mail ontvangen, maar niet openen of versturen. Het werkte altijd goed, maar ik denk dat ik iets kreeg door een of andere app. Ik krijg de volgende foutmelding: java.security.cert.

Mijnoverheid inloggen met digid inloggen
Mijn Overheid inloggen Berichtenbox digid NL

CertPathValidatorException: vertrouwensanker voor authenticatiepad niet gevonden

Nu vraag ik me af: wat heeft Java met mijn post te maken? Ik heb al wat malware scans gedaan, maar dat hielp niet. Ik heb ook gezocht naar het ontbrekende certificatiepad, maar niets gevonden. Mijn telefoon is een OPPO find7 die al twee jaar perfect werkt op Android. Enig idee?

Na het resetten van mijn mail kan ik nu verzenden en ontvangen, maar ik kan het nog steeds niet openen. Ik ben aan het rondneuzen in mijn instellingen, wie weet? Het blijft vreemd dat ik plots dit probleem heb.
Zelfde probleem hier: sinds vorige week is het versturen van mail vanaf mijn android tablet (Galaxy Tab S2) vaak traag, en sinds gisteren is dat niet meer het geval! De post blijft in de wachtrij staan. Dit gebeurt op beide apparaten die zijn geconfigureerd met gmail en outlook (en op een Huawei-telefoon). Dus niemand thuis kan nog post versturen. Geen probleem met inkomende post.
Wanneer ik inlog in mijn instellingen, krijg ik de boodschap "Unable to establish a secure connection to the server (java.security.certPathValidatorException: Vertrouwensanker voor authenticatiepad niet gevonden).
Telenet, is er een omweg voor ons?

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

6088 Views